Waar zijn we goed in en doen we graag:

Vaardigheden

HTML5 & CSS
Bootstrap
Javascript
PHP
WordPress
Woocommerce

Webdesign op maat

Je website wordt gezien als het visitekaartje van je bedrijf. Vaak bekijken klanten eerst je website voordat ze beslissen om een bestelling te plaatsen of bij jou langs te komen.
Een goed ontworpen website kan een meerwaarde bieden in het aanbrengen van nieuwe klanten en jouw bedrijf meer omzet laten genereren.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en service op maat waarbij er geluisterd wordt naar jouw wensen en verwachtingen. Het geheel (ook vanuit het oogpunt van de klant) wordt bekeken en ik creëer een concept voor je waarin jouw bedrijf en jouw visie online het best wordt voorgesteld.

Meer info

Gespecialiseerd in webshops met functies op maat

Online verkoop is op dit moment DE manier om je verkoop te stimuleren. Waar dit vroeger gezien werd als een extra service, is het nu eerder vanzelfsprekend dat je als bedrijf online verkoopt. Stilstaan is achteruit gaan.

We kunnen een webshop op maat voor je maken, aangepast naar jouw visie en met de functionaliteiten die jij nodig acht.

Het systeem dat wij maken is gebruiksvriendelijk. Je kan zelf gemakkelijk producten toevoegen en verwijderen, prijzen snel aanpassen, je stock beheren, facturen maken en versturen en je verkoopcijfers bekijken.

Je kan je webwinkel combineren met een CRM (Customer relation managementsystem) om het contact met je bestaande klanten te onderhouden en die op de hoogte te stellen van promo’s.

Meer info

Progressive webapp (PWA)

Een progressive webapp is een aanvulling op jouw website of webshop. Die aanvulling zorgt ervoor dat het mogelijk is om toegang tot jouw website te installeren met een app op je telefoon.

Dit maakt de toegang tot jouw website zeer gebruiksvriendelijk en snel. Gebruikers hoeven niet meer het adres van jouw site in een browser in te tikken. Je kan het vergelijken met een snelkoppeling naar een website op je bureaublad. Jouw website is tevens ook offline beschikbaar voor de gebruiker van de app.

De installatie ervan is simpel en gebeurt via de browser als de gebruiker de eerste keer jouw website bezoekt. De app is platform-onafhankelijk (ios en android) en moet maar 1 keer ontwikkeld worden wat kostenbesparend werkt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je graag meer klanten en meer interactie voor jouw zaak?

We zorgen voor de nodige aanpassingen zodat je website/webshop wordt geoptimaliseerd en sneller wordt gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing.

Bij ons worden er aanpassingen op zowel het vlak van tekst als op technisch vlak gedaan want SEO is niet enkel het optimaliseren van tekst.

Een website/webshop die op beide vlakken goed scoort komt sneller hoger terecht in de lijst van de zoekresultaten.

Meer info

Social media & online adverteren (SEA)

Heel veel bedrijven maken gebruik van sociale media en online adverteren.

Jouw sociale mediakanalen kunnen aan jouw website gelinkt worden en vice versa. We kunnen je assistentie aanbieden bij online adverteren op facebook en google. 

Aanpassingen aan bestaande websites

Wens je aanpassingen aan je website of is je huidige website aan een make-over toe?

Contacteer mij vrijblijvend, we bekijken de website en bespreken je wensen en je verwachtingen.

Individuele begeleiding

Heb je zelf een website of webshop gemaakt maar loop je vast op bepaalde dingen? Dan kan je bij Cup of Coffee terecht voor individuele begeleiding. We bespreken de knelpunten en kijken voor een oplossing.

Gdpr-wetgeving

Transparantie bij gegevensgebruik is verplicht. Net als bescherming van gegevens en tal van andere verplichtingen. Sinds mei 2018 is er een nieuwe wetgeving ter bescherming van de persoonlijke data van de Europese burger. We zorgen ervoor dat je hiermee in order bent en dat je de juiste wettelijke pagina’s en meldingen op je website krijgt.

Beveiliging

Vandaag is het geen overbodige luxe om je website/webshop te beveiligen tegen misbruik. We configureren de beveiliging van je website/webshop. Indien je nog geen SSL-certificaat (https://) hebt dan zorg ik hiervoor.

Koppelen van analysetools zoals Google analytics

Via google analytics (analysetool) kunnen er statistieken verzameld worden om een duidelijk beeld te vormen van jouw bezoekersstromen en welke pagina’s het meest worden bekeken. Na verloop van tijd kunnen er op basis van deze gegevens eventueel aanpassingen aan de website/webshop gebeuren zodat die nog efficienter voor jouw bedrijf werkt.

Onderhoud van uw website/webshop

Updates van het beheersysteem en plugins zijn belangrijk voor de werking en de beveiliging van jouw website. Indien gewenst kan de website/webshop onderhouden worden zodat alles tip top in orde blijft.
Een hostingpakket met onderhoud inbegrepen is mogelijk bij Cup of Coffee Webdesign.

Hosting

Hosting, domeinnaam en verlenging van de domeinnaam is mogelijk. Hosting is de verhuur van de plaats waar je website/webshop op staat. Wens je je geen administratieve zorgen te maken dan is er bij ons de mogelijkheid om een jaarpakket te nemen voor de hosting/domeinnaam met of zonder onderhoud.