Op maat gemaakte websites

Je website is een weerspiegeling van je bedrijf. Vaak bekijken klanten eerst je website voordat ze beslissen om een bestelling te plaatsen of bij jou langs te komen. Investeren in een website loont dan ook de moeite.

Een goed ontworpen website, op maat van jouw bedrijf, kan een meerwaarde bieden in het aanbrengen van nieuwe klanten en jouw bedrijf meer omzet laten genereren.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak en service op maat waarbij er geluisterd wordt naar jouw wensen en verwachtingen. Het geheel, ook vanuit het oogpunt van de klant, wordt bekeken en ik creëer een concept voor je waarin jouw bedrijf en jouw visie online het best wordt voorgesteld.

Custom made webshops

Online verkoop is op dit moment de manier om je verkoop te stimuleren. Waar dit vroeger gezien werd als een extra service, is het nu eerder vanzelfsprekend dat je als bedrijf online verkoopt. Stilstaan is achteruit gaan.

Ik maak gebruiksvriendelijke en betrouwbare webshops op maat aangepast naar jouw visie met de functionaliteiten erin die jij nodig acht. Tevens kunnen er ook landingspagina’s op maat gemaakt worden voor de producten die jij in de kijker wil zetten.

Het winkelbeheersysteem dat voor jou ontworpen wordt is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Je kan er met gemak zelf producten toevoegen en verwijderen, prijzen snel aanpassen, je stock beheren, facturen maken en je verkoopcijfers tot in detail bekijken.

Je kan je webwinkel combineren met een CRM (Customer relation managementsystem) en marketingsplatformen (zoals mailchimp, mailerlite) om het contact met je bestaande klanten te onderhouden en die op de hoogte te stellen van promo’s.

Leersystemen op maat (LMS)

Er is steeds meer vraag naar kennisoverdracht, onboarding en leren ‘digitaliseren’ binnen bedrijven.

In samenwerking met Digital Learning Agency waar ik deel van uitmaak, adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren wij het juiste leermanagement systeem op basis van jouw bedrijfsbehoeften.

Wij begeleiden jouw organisatie van A tot Z. Wij creëren content from scratch of passen bestaande content aan & digitaliseren deze op de meest effectieve en attractieve manier.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Word je moeilijk gevonden in de zoekresultaten?
Wil je graag meer klanten en meer verkoop?


Dan is het belangrijk dat consumenten jouw merk snel en gemakkelijk online kunnen vinden. Indien je graag verbetering op dit vlak ziet kan ik je website of webshop screenen op wat er kan verbeterd worden (on-page SEO & off-page SEO). Daarna maak ik voor jou de nodige aanpassingen zodat je website/webshop wordt geoptimaliseerd en sneller wordt gevonden in zoekmachines zoals Google en Bing.

Hosting & onderhoud

Hosting en bestellen van een domeinnaam is mogelijk bij Cup of Coffee Webdesign (maar niet verplicht).

Updates van het beheersysteem en plugins zijn belangrijk voor de werking en de beveiliging van jouw website. Indien gewenst kan de website/webshop onderhouden worden zodat alles tip top in orde blijft.

Wens je je geen administratieve zorgen of technische zorgen (rond onderhoud) te maken dan is er de mogelijkheid om een jaarpakket te nemen voor de hosting/domeinnaam met of zonder onderhoud.

Wil je meer informatie?
Die geef ik je graag.