Cup of Coffee Webdesign

Op maat gemaakte websites

Een website op maat is een website die volledig afgestemd is op jouw specifieke behoeften, smaak en zakelijke doelen. Het is geen generieke sjabloon die je koopt en aanpast, maar een uniek ontwerp dat vanaf het begin wordt gecreëerd.

Waarom zou je kiezen voor een website op maat? Hier zijn enkele redenen:

  • Een website op maat sluit 100% aan bij de online strategie van jouw bedrijf. Je kunt specifieke wensen en eisen realiseren die niet mogelijk zijn met een standaardwebsite.
  • Een website op maat is esthetisch aantrekkelijker en logischer ingedeeld dan een standaardwebsite. Dit verbetert de gebruikerservaring van je bezoekers, wat leidt tot meer conversies en klanttevredenheid.
  • Een website op maat heeft betere prestaties en is geschikter voor SEO dan een standaardwebsite. Je kunt je website sneller maken, beter beveiligen en optimaliseren voor de zoekmachines. Dit vergroot je online zichtbaarheid en autoriteit.
  • Een website op maat geeft een professioneel beeld van je bedrijf, wat vertrouwen wekt bij je potentiële klanten. Je onderscheidt je van je concurrenten met een unieke en gepersonaliseerde uitstraling.

 

Kortom, een website op maat laten maken is een investering die zichzelf terugverdient. Je krijgt een website die perfect past bij jouw bedrijf, jouw doelgroep en Google.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

Custom made webshops

Een webshop op maat is een online winkel die volledig aangepast is aan de wensen en behoeften van uw bedrijf en uw klanten.

Een webshop op maat biedt je verschillende voordelen ten opzichte van een standaard webshop. Zo kan je jouw eigen huisstijl, logo en kleuren gebruiken, jouw producten en diensten optimaal presenteren en promoten, jouw bestel- en betaalproces vereenvoudigen en automatiseren, jouw klantgegevens en voorraad beheren en analyseren, en jouw webshop koppelen aan andere systemen zoals CRM, ERP of social media. Een webshop op maat zorgt dus voor een betere uitstraling, gebruiksvriendelijkheid, conversie en klanttevredenheid van jouw online winkel.

We maken gebruiksvriendelijke en betrouwbare webshops op maat aangepast naar jouw visie met de functionaliteiten erin die jij nodig acht. Tevens kunnen er ook landingspagina’s op maat gemaakt worden voor de producten die jij in de kijker wil zetten.

Het winkelbeheersysteem dat voor jou ontworpen wordt is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Je kan er met gemak zelf producten toevoegen en verwijderen, prijzen snel aanpassen, je stock beheren, facturen maken en je verkoopcijfers tot in detail bekijken.

Wij kunnen jouw webwinkel koppelen met een CRM (Customer relation managementsystem) en marketingsplatformen (zoals mailchimp, mailerlite) om het contact met je bestaande klanten te onderhouden en die op de hoogte te stellen van promo’s.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

Leersystemen op maat (LMS)

Een leersysteem op maat is een leersysteem dat aansluit bij de individuele leerbehoeften, leerdoelen en leertempo van scholieren, cursisten of werknemers. Het biedt de mogelijkheid om zelf te kiezen wat, hoe en wanneer men wil leren, en om feedback en ondersteuning te krijgen op basis van de eigen voortgang en resultaten.

Een leersysteem op maat heeft verschillende voordelen. Het kan de motivatie, het zelfvertrouwen en de leerresultaten van de cursisten verhogen, en het kan ook bijdragen aan professionele ontwikkeling en aanpassingsvermogen van werknemers. Voor opleiders kan een leersysteem op maat een praktische en tijdsefficiënte manier zijn om opleidingsprogramma’s op grote schaal aan te bieden, met behoud van kwaliteit en flexibiliteit .

In samenwerking met Digital Learning Agency adviseren, ontwikkelen, implementeren en beheren wij leersystemen op basis van de behoeften van jouw organisatie, school of bedrijf.

Wij begeleiden van A tot Z. Wij creëren content from scratch of passen bestaande content aan & digitaliseren deze op de meest effectieve en attractieve manier.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het proces van het optimaliseren van webinhoud en webpagina’s om de zichtbaarheid en relevantie ervan in zoekmachines te vergroten. Het doel van SEO is om de positie van een website in de resultaten van zoekmachines te verbeteren om zo meer organisch verkeer naar de website of webshop te leiden. SEO omvat technieken zoals zoekwoordonderzoek, linkbuilding, contentoptimalisatie, technische optimalisatie en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Bij het ontwikkelen van elke nieuwe website, webshop of leersysteem passen we deze technieken toe.

Analyse van bestaande websites & webshops

Je kan bij Cup of Coffee terecht voor een grondige SEO-analyse van jouw bestaande website of webshop en de nodige aanpassingen nadien.

Een SEO-analyse is een proces waarbij de prestaties en het potentieel van een website of webshop in de zoekmachines worden geëvalueerd, met als doel de zichtbaarheid en positie in de zoekresultaten te verbeteren.

Bij een SEO-analyse worden de verschillende factoren die invloed kunnen hebben op de positie in de zoekresultaten bekeken.
  • On-page elementen zoals de inhoud en structuur van een webpagina.
  • Off-page elementen zoals de kwaliteit en relevantie van backlinks.
  • En technische elementen zoals de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en mobielvriendelijkheid.

De resultaten van een SEO-analyse kunnen inzicht geven in de sterke en zwakke punten van een website of webshop en kunnen helpen bij het identificeren van verbetermogelijkheden om de positie van de website of webshop in de zoekresultaten te verbeteren.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

Hosting & onderhoud

Je kan bij Cup of Coffee terecht voor het totale plaatje. Wij voorzien hosting, bekijken met jou welke domeinnaam je best neemt en registreren die dan voor jou. Na het ontwikkelen van jouw website, webshop of leersysteem kan je bij ons ook terecht voor het onderhoud nadien. Uiteraard is dit geen verplichting. Dit alles is vrijblijvend.

Waarom zou je onderhoud (of updates) doen?

Updates zijn belangrijk voor de werking van jouw website, webshop of leersysteem. Niet enkel brengen updates verbeteringen van de software mee maar zorgen die ook voor het dichten van zwakke punten in de beveiliging van jouw website, webshop of leersysteem. Het is dan ook aangeraden om deze updates op regelmatige basis te doen.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

Wil je meer informatie?
Die geven we je graag.

Menu

Project in gedachten ?